Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom nu älskling

 

 

Jag behöver dig

älskling,

nu här brevid mig

med mig

intill mig

för alltid.

 

Förlåt jag kan inte

vänta mer,

dagarna går aldrig

framåt

och mina läppar

ber efter dina

ständigt.

 

Behöver dig nu

för att kunna

andas, skratta

le

och leva.

 




Fri vers av Manal
Läst 1539 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-12-23 21:30



Bookmark and Share


  sulimaa
En vacker innerlig bön från ett längtande hjärta...berörande...
2009-08-02

  aol
en så levande naken längtan bra skriftat
2009-05-23

    sleepwalking
Åh vad härlig en sådan längtan är
och gud vad den kan smärta.
Jag hoppas din älskling skyndar
sig till dig!!
2008-12-23

  friheten
Underbar skriven om längtan
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal