Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan våra kyssar


Likt den sötaste honungen
kysstes vi för
hundraelfte gången
och trodde att ingen förstod.

Mellan våra kyssar
uppstod livet
Endast då existerade världen
och vi levde bland
stjärnstoft

Jag kunde såväl se
dig i mitt liv
det vackraste av det
vackraste

Men aldrig trodde jag
att du än idag
Med dina honungsbruna ögon
får mig att smälta
likt
första gången
du uttalade ordet
dig jag älskar.

Mellan våra kyssar
existerade världen
du och jag
och
kärleken.








Fri vers av Manal
Läst 506 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-17 01:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
lycka
2014-06-22

  Angel of love
Underbart fin.
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal