Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln

Likt en enfärgad fågel
som fäller ut sina vingar
tar sikte på horisonten
och förflyttar sig dit

Likt en enfärgad fågel som flyger
på liv och död
efter nya erfarenheter
för att kunna möta morgondagen
på ett annorlunda sett

Likt en fågel som inget hellre vill
än att breda ut sina vingar
över världen
och lyfta

Likt en enfärgad fågel
som påbörjar sin resa
genom livet och tillvaron
för att pänsla sin kropp med färger

har jag påbörjat min resa




Fri vers av Annaa_
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-14 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaa_
Annaa_