Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardepression

Stegen som ekar i den tomma skolan
Orden som du viskar
Löften som du kommer glömma
Jag går ensam, i den värld jag så länge kännt

Men det är över
Det är borta nu,
säger hon och ler
Sommarlov!
Ingen glädje i min själ
Bara längtan

Dina löften försvinner sakta
In i mitt inre
De kommer aldrig att glömmas
Kärlek, hopp och tro
Vänskap och sommar

Dörrar slås upp
Springande steg
Jag flyr sommaren
och väntar på mina tårar




Fri vers av Islandir
Läst 761 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-09 16:39



Bookmark and Share


  Annaa_
Den sparas som bokmärke!!
2007-06-26

  Annaa_
Den här dikten var speciell. Den var väl skriven och genomtänkt. Förmedlar en känsla som jag haft, som jag kännt. Du är riktigt duktig på att få ner den känslan på papper, i ord.
Första stycket tycker jag bäst om, så otroligt bra sista meningen är !!!!
Många förstår nog inte dikten, tyvärr. Sommarlov, klart att det är underbart!! Men det finns en baksida på allt.
Väldigt glad att jag hittade till din sida och läste dessa ord!
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir