Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det åttonde inseglet...


Som en knivsegg mot min hals är dina ord
Ord jag inte längre borde bry mig om
Det är du som får mig att pressa kniven mot halsen
Det är din blick som får mig att svälla i spegeln
Jag borde inte bry mig
Borde vara stark

Knivseggen mot halsen
Fingrarna i svalget
Döden runt hörnet



Borde vara stark
Borde vara levande




Fri vers av Islandir
Läst 709 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-04 12:28



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Väldigt närvarade berörande text.
2013-11-03

  annso.fie
Hitta styrkan inom dig. Den finns där, det är jag säker på. Låt inte någon få dig att känna dig mindre än vad du är!

Starkt skrivet.. verkligen.
2007-08-13

  Noname
Hur fan lyckas du få det så kraftfullt?? Snyggt!
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir