Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar dig, det kan jag inte säga Inte när du ångrar vad du gjorde (Du gav mig ett liv på fyra timmar, men det är slut nu, ge mig mer!)


En första kyss: Läppar, händer och ångerfulla ögon

Ångra dig inte!
Du gjorde inget fel, gick på dina känslor

Det gjorde jag med



En hand i mitt hår
Du tvinar det runt dina fingrar
Min hand i din, mot ditt bröst
Känner ditt hjärta slå
Läppar som möts, först stilla
Osäkert
Sedan säkrare, med kärlek
Med längtan
Kanske du bara älskade mina kyssar
Inte mig
Kanske det inte är dig jag minns
Bara dina händer och din mun
och dina ögon
Igår så djupa och vackra
Idag dolda och ångerfulla
Vänd dig inte bort från mig
Vi kanske inte ses mer
Vad kommer jag minnas?
Mörkt röda läppar som kysste min kind
Händer som smekte mitt ansikte
och ångerfulla ögon som skrek \"vad har jag gjort?\" i ditt inre







Ångra dig inte!
Vi känner inte varandra

och jag vill inte tänka på dig som läppar, händer och ångerfulla ögon




Fri vers av Islandir
Läst 664 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-21 18:27



Bookmark and Share


  Lithia
Åh, jag älskar sista stycket!
Verkligen vackert skrivet!
2007-07-03

  Noname
Ohhh...jag älskar kärleksdikter.....det kanske märks bland mina dikter XD......jättevackert...*gråt en skvätt*
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir