Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Går just nu på en skrivarkurs på Stadsbiblioteket och här är en av de dikter jag skrev där. (Bearbetad version...)


Du


Vackra, pigga ögon
Leendet som får mig att smälta
Du krossade mitt hjärta




Fri vers av Islandir
Läst 554 gånger
Publicerad 2007-06-11 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir