Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes namn var Liv

Min syster dog i strid
Hon gick under i ett okänt land
Hennes namn var Liv
Landet var långt, långt bort
Jag hade kanske kunnat rädda henne
Om jag hållit henne nära
Men jag lät henne skuggas
Litade inte på hennes kraft

Jag älskade henne inte
Men nu förstår jag vad jag missat
- och då är det för sent


Jag har dödat min syster, jag har tagit mitt Liv.




Fri vers av Islandir
Läst 889 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-30 17:27



Bookmark and Share


  Nemisis
snyggt
2007-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir