Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten b-dikt där känslorna tog över...


Snälla, jag ber dig, se min plåga!
Jag döljer den, täcker den, låter den läka i mörker
Det var nog olyckan som slet i mig
Fick mig att ta steg för steg
Snart har jag gått för långt
Snart är jag borta
Rädda mig! Snälla, se min plåga
Bara du, som skapade den, kan ge den kraft att läka....




Fri vers av Islandir
Läst 627 gånger
Publicerad 2007-06-12 08:36



Bookmark and Share


  Noname
Den var inte b, ellen!
Den var ändå ganska vacker....
Hur stro är din plåga....skulle det hjälpa om jag kom med ett plåster....??? :i
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir