Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Bröderna Lejonhjärta utan slut...


Och hon drog i fält med vit flagga på halvstång, någon gång i tidernas begynnelse...




Fri vers av Islandir
Läst 665 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-15 13:57



Bookmark and Share


  Second
Jag vet inte vad..
Men det är sånt här jag älskar så simpelt,
men det ger en saker att fundera på <3
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir