Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fan ta skällsord!


Vi kallade henne \"Hora!\"

Och deras blickar blev hennes smärta i slutändan
Ett enda ord blev hennes död

\"Hora!\"



(Stegen i korridoren när de kom
Hon lärde sig att fly från dem
Först i skolan
Och sedan utanför skolan
Bara i sitt rum var hon trygg
Om de inte ringde
Och de ringe

\"Horjävel!\"



Hennes leende hade dött för länge sedan
Väntade i helvetet



Hon visste vad de ville
Att de aldrig skulle ge sig
Hon skulle dö

\"Jävla slampa!\"



Orden ekade inte längre i korridorerna
Hon var aldrig där

Kom aldrig tillbaka
Försvann

\"Jävla slamphorjävel!\")




Fri vers av Islandir
Läst 661 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-12 20:27



Bookmark and Share


  Lollan_
iiihsh.
hemskt, sorglig, usch, men den är bra ändå. bra skrivet om ämnet. mend et är hemskt att det händer. gillade speciellt tredje stycket där inom parenteser, det var fint och sorligt och starkt och jag gillade det.
2007-08-27

  Bernhardina
Övertygande.
2007-07-11

  Lithia
Har varit med om nåt liknande... Du har fångat det jättebra
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir