Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns även publicerad på Sockerdricka.nu


Varför

Och sönderslagna hjärtan
gråter ut i mina armar

Varför ler stjärnorna
och varför vill stormen
komma in med regnet?

Fönstret är öppet och
jag ser drömmar flyga
in och ut och tiden räknar
saknad i sprickor på hjärtat

Varför dansar skuggorna
över mitt golv och varför
skakar stranden av ensamhet?

Jag sitter uppe om nätterna
tills ensamheten har dansat mig trött




Fri vers av Zekehl
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-29 18:11



Bookmark and Share


    Solros
Så sorgsna och vackra ord..
Gillade denna starkt! Applåderar!
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Zekehl
Zekehl