Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita lögner

Snöflingor
dansar

irrande ner
från himlen

som brända
änglars aska
av mina lögner

i skuggan av sanningen
bakom ditt rop på hjälp

i ett stormigt hav




Fri vers av Zekehl
Läst 575 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-08 00:49



Bookmark and Share


  Just Emotions
mmm vilken känsla! underbart!!!
2009-01-09

  Quasimodo
Fint om att finnas och närvara i tillvaron !!!
2008-05-18

    Trast
Innehållstät med fin metaforik.
2008-01-17

  Michaela Dutius
fint flyt och stark känsla
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Zekehl
Zekehl