Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Damsadel

Du har gett mitt
hjärta vingar
och satt dig i

damsadel

på det för att flyga det till
din hemvist i universums
varma gåtor där vi har
druckigt varandras blod
för biljetterna till våra

drömmar

innan vi har tagit oss
ner till jorden igen
för att kunna väcka

verkligheten på kudden

och återvända till evigheten
tillsammans tills graven
viskar våra namn




Fri vers av Zekehl
Läst 569 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-31 01:15



Bookmark and Share


    Nattviol
vacker i sin
renhet och
önskan om
gemenskap
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Zekehl
Zekehl