Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du häxdrottning

Du häxdrottninig i
fjärran land som
har svept in mig

i kortlekens
alla ess

och krupit in
under mitt
skinn med
naturens
alla element

du som dansar

med mina
drömmar
iklädd

hopp
tvivel
lycka
och
rädsla

du som sjunger
mina tankar
till sömns och
snurrar väderstrecken

mot förvirring

medan du vänder
ut och in på min
värld och verklighet
så att ljus jag förr
aldrig såg eller
trodde fanns

tänds på min
tunga när jag
säger ditt namn
och ger tankarnas
bördor och känslor

till ditt fotografi

du band mig med
en ring av löftens
magi ovanför molnen
och mellan tystnadens
ekon av oss när vi
lovade varandra

bitanarna till hjärtats
pussel mot framtiden

i kärlekens regn
och sol som talar
vårt språk




Fri vers av Zekehl
Läst 595 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-08 00:48



Bookmark and Share


  coffe
stark och trollbunden sång,,diggar stenhårt ditt sätt att beröra..c
2008-01-09

  Lyckohäxan Enediel
Underbart skrivet med innehåll som lever ett eget liv! =)
Snyggt!
2008-01-08

    Trast
Kvinnlig kraft.
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Zekehl
Zekehl