Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har provat hash, marijuana och något som kallades indisk tobak, detta är en dikt jag skrev efter att jag hade testat det sista och när jag precis hade provat hash och marijuana, hash och marijuana rökte jag 5 gånger av varje innan jag bestämde mig för


Drogens lögn

Jag skrattade åt stjärnorna
som lekte tafatt på himlen
och resten av världen var
en karusell, ner, ner
upp upp, var var jag
jo just det, blodet skvallrade
roliga lögner till hjärnan

och hjärtslagen var musik
i mina öron, någonstans
ångrade jag att jag hade
satt på mig de hörlurarna
när tungan ville stämma
träff med gommen, torrhet
och klibbighet, dess protest

zombieögonen målade sig
röda för en kväll på stan
och jag svor nog över att
jag inte hade hittat ordet
nej i min ordbok, jag
fortsatte bläddra, hittade
 och sköt in ordet under tungan




Fri vers av Zekehl
Läst 537 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-26 21:48



Bookmark and Share


  coffe
känner starkt du borde läsa min onskans makter..c
2008-01-09

  Magica VIP
...man testar nog olika vägar att gå när livet ter sig för svårt, tur du inte fortsatte på den vägen! :)
2007-12-28

    Nattviol
har lite svårt att avgöra
om det är en hyllning till
droger eller inte..
kanske bara en beskrivning
av dina upplevelser..

så - ordet nej.. finns det
kvar under tungan..
eller rökte du upp det?

tycker nog att du beskrivit
ruset rätt bra..

; ))
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Zekehl
Zekehl