Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobbing

Mobbing är ute
så byt kläder för fan




Fri vers av Zekehl
Läst 551 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-01 14:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En mening som säger allt
2008-08-02

  To
Ja det är ute och har aldrig varit inne heller, i allafall inte i min värld.
2008-01-18

    Trast
Hm... intressant... och humoristiskt. Men vi får hoppas att det inte blir inne igen... Framförallt är det väl fel?
2008-01-17

  Magica VIP
klockrent, bra!
2008-01-15

  Havsbris
Mobbning och nobbning
har aldrig varit \"inne\"
men är \"in i\" dem sitter...

Ignoranta och dumma
människor, som tyvärr
finns, men kanske är vår
fel att de finns...
Orden
finns ändå i lexikon!!

Bravo och tack för
din själ ;o) behövs!!
2008-01-02

    Nattviol
tycker jag med!!!
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Zekehl
Zekehl