Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförsvarskaffe

Natten överfaller mig och mörkret
injecerar sömn, varför vill de se
vad jag drömmer? Jag använder
ibland kaffe som självförsvar
när lusten att inte sova ensam
tuggar lika irriterande tjatigt
som "Hej Monika" i mina sinnen




Fri vers av Zekehl
Läst 527 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-26 22:18



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Väldigt mjukt och gulligt skrivet!
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Zekehl
Zekehl