Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JAg vet inte hur initiativ skrivs.


Fotsvett och inget initiativ.




Fotsvett blandat med tår,
svett blandat med tårar.

Många lever bara för att leva,
några lever för att njuta,
för många lever för att dö.
Många är osäkra med vad smärta är,
några nuter av obehaget,
för många orsakar smärta,
för många är offer för smärta.

\"Jag behöver ditt råd\"
Enda vi behöver är råd,
förslag, hjälp av andra.
Vart försvann vårt eget initiativ?
Det här är obekvämt,
för mycket frågor utan svar.

Spontanitet borde vara dagens ord,
men det är det inte.
Vi lever på alla andra sätt än spontant,
vårt problem är vår livs stil.
Mitt problem är jag själv
och alla andra.




Fri vers av Romance
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-10-29 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Romance
Romance