Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack!



jag har insett att jag inte är klar
att livet inte är riktigt klart för att levas än
att framtiden dunklas av det förgångna

Igår tändes ett hopp
jag såg dig för första gången
och mitt hjärta mjuknade

än har jag inte förmågan att bli störtkär
men du gav mig glädje, värme och hopp
när vi buggade loss

Tack!




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-29 20:46



Bookmark and Share


  Bissen
Jag blev också glad! *ler* ... Tack för de orden!
2007-11-12

    Imagine
Vad glad jag blir! Insikter blandat med nöjen. Perfekt kombination.. För tillfället. Hejar på dig!!
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson