Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröet

 

 

I jordens varma famn
vinterslumrar ett frö
lika tryggt som ett barn
i sin moders liv

Men när tiden är inne
vaknar en vilja till frihet
större än något annat

Med en kraftansträngning
börjar så livet att gro
till den resliga solros
det var ämnat att bli

 




Fri vers av Anna H
Läst 464 gånger
Publicerad 2007-10-30 08:05



Bookmark and Share


  enkel
... man erinrar sig själv som (bus)frö, och kraften och glädjen ...
2007-11-01

    eva m h
Denna gillar jag!!!
2007-10-30

  aftermath
vilken positiv anda du sprider
gillar din dikt just därför
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H