Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt


Speciell

 

 

 

Det finns vissa människor

Med sådan där blickar

Sådan där speciella blickar

För speciella människor

 

Det är inte vem som helst

Som får en sådan blick

Bara dom som är speciella

Dom uppskattade får en sådan blick

 

Precis som dom som ger blickar

Är speciella

 

Du ger sådana blickar

Du får sådana blickar

Du är speciell

 

Jag ger inga sådana blickar

Jag får inga sådana blickar

Jag är inte speciell

 

Jag är Jag

Bara Jag




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 514 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-01 10:37



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Ja, du är du.
Och mer speciell än så
kan ingen annan vara..!
2008-08-04

  Mats Henricson
Jodå, det får du, du har bara missat lite.... tänk om man bara tagit chansen, vet hur blickarna bränner ! Fint snidat !
2007-11-09

  Stjärnregn
Vem är \"jag\"?

Du skriver ur ditt inre resolut och orädd.
Rak är du definitivt.
Sårad? Absolut!
Djup? Alla gånger.
Vacker? Förmodligen.

Bra!
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel