Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks brevet till dig min man

Du är mannen i mitt liv fyra år
har du funnits vid min sida nu
vi är fortfarande lika kära i varandra

Men mycket har vi gått igenom dom
här fyra åren sorg och smärta vi fått
bära men gjort att våran kärlek är
starkare än någonsin

Snart är det ett år sedan vi miste din
son marcus och min bonus son
men ändå har vi tagit detta väldigt
bra

Livet har gått sakta men säkert vidare
så jag vet nu att du är min stora kärlek
i livet älskar dig mer och mer för varje dag
som vi har med varandra att göra

Älskar dig av hela mitt hjärta min älskade
make är så lycklig att ha dig i mitt liv och
alla våra andra barn som finns i våra liv
det är ni som ger mig styrka och värde här
i mitt liv




Fri vers av Ann-christin
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-30 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin