Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:)




Serotonin

Du förlamar mina sinnen
med tusen vackra tankar var sekund
Tiden är sedan länge svunnen
när ögonlocken sjunker
likt hoppborgar med punktering

Ändock slåss jag för var sekund
som smakar av socker och skrynkligt linne
för det är första gången
jag är lika ointressant lycklig
som mina borttappade ord




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-30 20:25



Bookmark and Share


    Nattviol
*sprudlar*
vicken skön text!
gillar ditt foto också!!!

tack för den
från en annan serotonin
missbrukare!

; )
2007-10-30

  Sländan
Den blev jättebra! Lånar gärna lite serotonin av dig!
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken