Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland önskar jag att jag var så där smart och behärskat cool... som alla andra... men fan vet att det inte går. ;)


En aningen för mycket

Hej,

jag är för mycket

för mycket
av för ofta
för fort
och för klumpig
när det gäller
för oftast
förflyttar sig då
kärleken söderut
dit flyttfåglarna far

för jag är förmodligen
lite för mycket
för okänsligt överkänslig
och för kortsiktigt överlycklig
för otaktiskt talför
för normal och för snäll
för förtjusande knäpp
helt enkelt för mycket
fördelat fördåligt

Men undra om det finns
någon förundlig flicka
som inte förfäras
över en drömmares sätt
Någon som kanske

kanske tycker om

för mycket som jag
en förmycketpojke

som jag

 




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-30 21:11



Bookmark and Share


  Thurizas
du anar inte hur jag känner igen mig i dina ord här!! hej! linda heter jag*skakar hans hand* jag är en sådan där för mycket pryl jag med. men visst är det rätt skönt att kunna känna så där extra mycket ibland endå? känna mer än massan..vara mer. jag kan bli för mycket uff ja.. och ibland blir jag less på mig själv för det.tröttar ut mig själv med mitt för mycket tjosan. din dikt gjorde mig glad endå.det är ofantligt skönt att veta att man inte är ensam=)
2007-11-23

  Shininkagemusha
And that my friends

Is how to flirt. ;)

Snyggt. Riktigt snygg text.
2007-11-03

  Maria Zena Viklund
själv är jag nog en förmycketflicka*ler*
2007-10-30

    Nattviol
den var för mycket!
blir smått lycklig av orden
undrar villka piller du knaprar
(skoja bara!)

\"för okänsligt överkänslig
och för kortsiktigt överlycklig\"

klart bäst i test!
blir lite överlycklig när jag
läser (har jag glömt att ta
mina piller nu igen?)

äh, fan vad jag applåderar
nu´rå!
; )
2007-10-30

  Sländan
Det är jag alldeles säker på att det gör!
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken