Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inget allvarligt bara ord


komplex tjugoett och fyrtiotre

- jag menar du är smal häråt
- men lite bredare hitåt

haha
och jag aldrig känt den
här känslan
den började för en vecka
sen ungefär

jag vet det är fel
men jag känner
att jag borde bry
mig jag borde bry mig
om mig själv


och hur
alla komplexen samlas
ihop till en enda röra
och

jag har ju aldrig funderat på
att inte äta
utan bara på att tona ner
lite

tona ner lite

- men det är jättesnyggt alltså
(med en käck flirtsmiley efter)

jättesnyggt tänkte jag
hahahahah

dööödligt goodlooking


alltsåå



och komplex har
aldrig varit min grej
men det är de
orden som


får en att tänka
efter


vad håller jag på med?


och det är som att
ha komplex
över sin kropp
och som att ha komplex
över vilka tankar man tänker

vilka tankar man skriver ner

och jag är ledsen


men jag orkar
inte

vara den

som stanna kvar


jag orkar inte vara
den som är
osäkerheten
själv


och jag har







komplex tjugoett och fyrtiosex




Fri vers av Sofi
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-30 21:47



Bookmark and Share


  ramlar
\"- men det är jättesnyggt alltså
(med en käck flirtsmiley efter)

jättesnyggt tänkte jag
hahahahah

dööödligt goodlooking


alltsåå\"

haha, bra sofi, bra! :) rent skojsig text med lite allvar mellan raderna ändå :)
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi