Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden stannar aldrig....

flickan öppnar ögonen
knuten i magen dras åt
när hon tänker på alla saker hon måste göra

flickan försöker ta ett djupt andetag
men rummet verkar vara slut på syre
strupen knyter sig
hjärtat pumpar hårdare

flickan få panik
känner ångest inför morgonen
för dagen som kommer
för tiden so maldrig stannar
länge har hon varit en vacker blomma
nu börjar blomman sakta vissna
bladen torkar
faller
ett
efter
ett
ner mot marken

flickan har förvandlats till en porslinsdocka
som går sönder om någon rör vid den
går sönder om någon ser henne

flickan orkar inte längre
sluter ögonen
och
somnar om
hoppas att hon aldrig vaknar igen




Fri vers av Frida Fredriksson
Läst 394 gånger
Publicerad 2007-10-30 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Fredriksson
Frida Fredriksson