Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänkte bara skriva några rader i mina bittraste stunder o såå fel det blev


ser rött när jag tänker så här

allt jag offrade
allt jag slängde
gjorde mitt yttersta
fick många gånger bita mig i läppen
för att inte säga va jag tyckte o tänkte
ty jag ville ej såra dej
men glömde bort mej själv
blev en pjäs i ett spel
för ett galleri som inte var av denna värld



har straffat mig själv så många gånger
har länge betvivlat min rätt till en existens på denna jord
känner att allt i mitt liv blir bara trassel
men å andra sidan så får jag ju skylla mig själv
för den mesta oredan skapar ju jag



kan men vill inte mer
energin tar slut
gnistan som engång fanns
håller på att brinna ut
varför e allt så här vill fly iväg
till ett ställe där alla e lika
man håller på sin rätt ingen ger vika
för nått eller nån
men allt de där finns på andra sidan
i drömmarnas land
och kanske kommer vi nå vem vet
man får väl helt enkelt njuta
av den tid som man går här på denna jord




Övriga genrer av headspinn 488
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-10-30 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488