Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skär mig hel igen




Du har mig nog fast redan
om du inte ångrar dig

glädjen och livslusten du ger mig
finns inte ord för

jag vill träffa dig igen....snart
för det var längesen jag var så här glad

det verkar som om gud finns
och framtiden

Hoppets ljus brinner åter på himlakroppen

Du är som en läkande kniv i mitt hjärta




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-30 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson