Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en ung bonde från Stugu

Det var en ung bonde från Stugu
som längtade efter en frugu.
På varenda sejt
han prövade dejt
men fann inte någon som dugu

Ingvar




Fri vers av ingvar VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-31 06:17



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Rolig dikt Ingvar - eller är det en limerick?
2007-11-01

    eva m h
Får försöka med \"Bonde söker fru\" på TV istället! :-)
2007-10-31

  "Silver" VIP
Limerick i tiden. Bonde söker fru på nät. Dialektalt klingande rim.
2007-10-31

  glittertindra
stackarn... han borde väl hitta någon i alla fall.. söt liten sak det här men tycker lite synd om bonden
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP