Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det man inte kan acceptera och vill ändra på.....


Jag vill inte....

Jag vill inte
överge människorna
Jag vill inte
trampa ned någon med skorna
Jag vill inte
skrika åt mina barn
Jag vill inte
gå ensam på natten i stán
Jag vill inte
gråta mera
Jag vill inte
av ilska krevera
Jag vill inte
komma försent
Jag vill inte
omkomma allén
Jag vill inte
se världen blöda
Jag vill inte
se fler döda......................




Fri vers av Mats Henricson
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-31 08:03



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ä ndra, går inte, säger många
N og fel, säger jag, om Du kan fånga
D ock bra en, med något gott
R akt en medspelare Du då, har fått
A tt ändra, de missledda och vrånga!!!
2007-11-22

  charlotte hedendahl
Fin,rak och mycket tänkvärd poesi!
2007-11-08

  Lena Renman
Inte jag heller och ändå blir det så då och då
Lena som kanske borde skriva en sak om konsten att förlåta...
sig själv
2007-11-02

  Catrin
Det är svårt att leva som man önskar i alla situationer, du förmedlar det fint här.
2007-11-01

  Last Word Spoken
Ja, dina inten här är så bra bara!
Jag vill inte heller....
2007-11-01

  hero40
Tänkvärda ord i poetisk
tappning med fina rim.
Applåd!
2007-10-31

    Bodil Sandberg
Mycket känslor här...flödar i all sin oro mot en...det är enormt gripande...det finns många arga dikter...hattexter...jodå...men här är det liksom tvärtom...här finns sårbarheten...givmildheten...mänskligheten...UNDERBART!!!!
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska