Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dag kan potentiellt bli galet bra :)


Helt galet fantastisk underbart rock-n-roll

Tusenmiljonersmiljarders TACK

Min galet underbara fantastiskt livslånga kärlek
Min själsförlängning utan avbrott
Mitt tankställe på rea med gratis påfyllning

Du som fyller mig
med såna sjuka mängder energi
att det sipprar ut ur öronen
med varje steg jag tar
likt min toköverfulla sju-elvakaffe
när jag vandrar i ditt frukostljus

Tack för magin och glädjen
För kärleken du föder
För friheten du placerar i mitt bröst
Tack för att du är så galet rock-n-roll
att jag bara totalhavererar
och blir så där sjukt oproduktivt lycklig

Tack underbara helt galet fantastiska strålande sol
och alla dina glimrande glittrande solstrålar
som skänker mig hela världens energi

och ett leende som ger mig krampanfall i käken




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-31 09:37



Bookmark and Share


  isabel louise
åh vilken härligt skön och glad text! saknar solen i höstmörkret..
2007-11-11

    Nattviol
åhhh, så vill jag också
känna när jag kliver upp på
morgnarna!!

det enda som händer är att
alla speglar krackelerar när jag
passerar... vad kan det bero på, tro?

men nu blir det som ett bubbel av fnitter
som börjar i magen och bara
exploderar!
**************************
fan vad du kan skriva sköööönt!

applåder igen, mannen!

; ))
2007-10-31

  Sländan
Du är helt fantastisk! Tack till dig för att jag sitter här och fånler just nu!
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken