Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden



Ibland är det tur att man inte vet

vad framtiden har i sitt sköte

för då skulle man kanske vilja se

bakåt istället för att se framåt...


Och det gagnar ju ingen...




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-10-31 13:12



Bookmark and Share


  Yvonne
Tänkvärd dikt. Ja, det är tur att man inte vet vad som väntar - kanske. Men du, jag är en av dem som gärna vill gå bakåt i tiden - faktiskt! Beror nog på åldern. Har skrivit en dikt om det (Vägen tillbaka).
2007-10-31

  Cris
Mycket tankvärt!!
2007-10-31

  charlotte hedendahl
Tankeväckande
2007-10-31

    ej medlem längre
rolig dikt.och tänkvärd.
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis