Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad av nätet





Jag är fångad av nätet

kan ej ta mig ur

har trasslat in mig rejält

och ska sanningen fram

så kanske jag inte ens vill ta mig ut

jag har liksom fastnat och

ju mer jag tumlar runt i detta nät

ju mer snärjer jag in mig...




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-10-31 13:15



Bookmark and Share


  Yvonne
Härlig dikt. Ja, det är sannerligen lätt att trassla in sig!
2007-10-31

  Michaela Dutius
Du är inte ensam om det tror jag.
Läste just att det finns många som föredrar nätet framför både vänner och sex...
Väl beskrivet
2007-10-31

  charlotte hedendahl
Underhållande
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis