Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
we go places and do things


far away, close to me


det var nog doften
av kulvertarna
som gjorde det

bekanta obekant
gjutjärnen, betongen

och ljuset


kroppen pendlar, det blåser
kallt
bara
vindens dån

ett annat utanförskap
ett territorium,
fårat
av kropp

i förrgårr 6:73
i går 6:47
i morgon ...

primary structures
I can' t fucking
believe it

far away, close to me

en erotisk svärm
full, av konsulvioner

 

Copyright Ari Eskelinen 2007




Fri vers av arie
Läst 514 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-31 14:31



Bookmark and Share


  Sideshow Bob
Ja.

Kallt om fötterna, ingenjören tittar mot det huset när det rasar.

Visste att det skulle falla, helt enligt tidtabellen.
2008-02-08

  Ulf Lagerholm
egentligen är det en självklarhet, god text
borde alltid vara utmanande, även om det
ju under stundom är skönt att bara rinna
igenom -

jag har ett par ord jag vill ställa upp ;

konvulsion - häftig, kortvarig kramp
konvension - oskriven, socialt accepterad regel
kontamination - sammanbl. av uttryck

om konvulsionen sätter på konvensionen
bakfrån är det ganska sannolikt att vi får
en konsulvion som avkomma -

diktjaget pendlar i ett internerat utanförskap, å då
ser man till att def. det omkringliggande
till något förståligt, greppbart -

när dollarkursen är guden, det allena saliggörande,
är det inte så jävla märkligt att man försöker besöka
sidor å skriva saker -
2007-10-31

  Inkarasilas
Famlar mig fram, ser endast cigarettglöden i mörkret, och klockan den bara tickar för ljus, avgudar det där dolda som slukar, så snyggt. vafan jag är ingen kritiker, jag gillar det jag gillar Punkt.
2007-10-31

  Effell
Inte dumt alls. Miljöskildringen i början grper tag; det blir en rustik känsla med kulvertar och betong.
2007-10-31

  arie
tack Cathy, för ovärderlig hjälp
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

arie
arie