Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Göra så gott man kan...\"



Varför måste man alltid göra så gott man kan?

Kan man inte bara få göra?




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-31 14:59



Bookmark and Share


  * Ammi *
absolut, man gör det man kan .. om man vill!
2007-10-31

  W.Riter
\"Bara vara\" är mitt motto.:-)
2007-10-31

  Darkness
Ja det tycker jag oxå.
Man borde duga bra precis som man är.

Tummen upp
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis