Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen-meditation



Det har varit tungt
men nu ska det bli bättre.

Det har varit tungt
men nu ska det bli bättre.

Det har varit tungt
men nu ska det bli bättre.

Det har varit tungt
men nu ska det bli bättre.


Det blir bättre sen.
Det blir bättre sen.
Det blir bättre sen.
Det kan nog bli bättre.

Det har varit tungt
men jag hoppas det blir bättre.

Du ska se att det blir bättre
Du ska se att det blir bra
Du ska se att det blir bättre
du ska SEN, bättre SEN, bättre
SEN, ska du se att det blir
BÄTTRE när det SEDAN ska bli
bättre när det BÄTTRE när det
nog blir bättre SEN, bättre SEN, bättre
bättre bättre bättre bättre
SEN, blir det SEN, blir det SEN, blir det
bättre blir det
SEN, blir det bättre när det
sedan sedan bättre bättre
sen.





© Anders Bek, 14/3 2004





Fri vers av Anders Bek
Läst 428 gånger
Publicerad 2004-03-14 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek