Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att en penna kan ta fram så mycket inom dig är ganska otroligt


skriver

det ända jag kan se är sjön
gräset jag sitter på e blött av regnet som kom
med blocket i handen o pennan i den andra
flödar tankar och ideer ner i blocket
att så mycket fanns inom mig
en helt ny värld öppnas när jag tar pennan i min hand.




Fri vers av Saara
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-05-02 23:11



Bookmark and Share


    Camapani
känns igen mycket väl! härligt!
2005-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Saara
Saara