Halloween.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halloween.




Allhelgonadagen.

Hur som helst

det är bra att vi

tänker på våra

nära och kära.

Den här

glada pumpan står

på min

farstubro och lyser.

Trevlig helg.




Övriga genrer av Annmargreta
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-31 22:36



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja den pumpan var då både glad och vacker...tackdetsamma till dig!!!!
2007-11-01

  Gunilla Söderström Hallström
Underbar pumpa
hoppas du får en skön helg.
Gunilla
2007-11-01

  * Ammi *
tackdetsamma!
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta