Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det handlar om våra barns rätt till en trygg uppväxt.


Kärlekens makt

Tänker på allt jag gjort i dag

Allt jag har sagt

Har jag omedvetet sårat någon

Missbrukat min makt

 

Alla har vi makt

Med skyldighet att värna om vår del

De små kan aldrig förstå

När vi vuxna gör så fel

 

När glädken i barnets ögon slocknar

Har något gått fel någonstans

Vi måste engagera oss

Så de återfår sin glans

 

Finns det något bättre än tindrande ögon

En barnamun som ler

Det är upp till oss

Att se till att leenden blir fler

 

Nu sover han, min son

Lugnt och skönt till dundrande musik

En pojke i sin drömvärld

Tonåren är sig alltid lik

 

I morgon skall jag kämpa

Använda den styrka bara en mor har

Se till att dagen fylls med glädje

Att få se lyckan hos min lille karl

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 687 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-31 23:12



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket mycket bra !!
2010-07-29

  Deity
Väldigt fin text. Stark och känsloladdad.
2007-12-23

  Lapptanten
Oerhört vacker dikt!

Läste din blogg på Aftonbladet. Och ja, jag vet hur det känns...
2007-12-18

  glittertindra
en mammas uppgift.. kämpa för kärlek...
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan