Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
leva levande?


!!

I-världsmänniskan lever
i församlad
isolering




Fri vers av forskaren
Läst 218 gånger
Publicerad 2007-11-01 06:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

forskaren