Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidlös är kärleken

tidlös

är kärleken

evigt unga
älskande

tidlös tiden

och älskad




Fri vers av forskaren
Läst 660 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-22 18:13



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Kärlek varar
alla tider klarar
det är förmålen
som ständigt växlar
2008-10-10

  Michaela Dutius
Ja den har nog sett likadan ut årtusendena igenom....romantisk och spröd kärlekshyllning
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

forskaren