Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till varelse av ljus



kärleken slumrar

i oss




lättväkt





vidrör




Fri vers av forskaren
Läst 625 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-31 07:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert uttryckt i några rader!
2008-08-09

  aol
underbart sant
2008-08-03

  Quasimodo
Kort med stor känsla och den vidrör !!!
2008-08-02

  Michaela Dutius
andlöst vacker
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

forskaren