Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
obeskrivlighetens uppenbara


oskattbar gåva

jag gavs av Gud en gåva, jag,
åh, där var natt och där var dag,
där var sol och måne och
en gammal, sliten vadmalsrock,
samt rymdens mörkblå etui
med himlens alla stjärnor i

Åh, tack för gåvan som jag fick,
förpackad i ett ögonblick!




Fri vers av forskaren
Läst 513 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-25 04:26



Bookmark and Share


  Maria T
Storslagen dikt
Mycket vacker
Glädje, tacksamhet
2008-12-14

  glittertindra
:) får en känsla av en saga förpackad i en rock, ger oändliga möjligheter, drömmar och fantasi..
2008-11-04

  Michaela Dutius
Lysande...

stilla.


gåvan glittrar
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

forskaren