Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när ljuset slocknat...

när kärlekens ljus i människan slocknat
står anden stod

själ av is glimmar
i ögon av sten




Fri vers av forskaren
Läst 487 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-13 18:20



Bookmark and Share


  Maria T
Detta är stor poesi.
Finns inte kärleken
blir det iskallt
2008-12-14

  Mr Lindemann VIP
Denna text applåderas handfast och det är klappande ljud du hör från fjärran så

Det handas medan det händer så, händigt
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

forskaren