Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letting go

*

you
have become
the attachment
that makes me
afraid
of letting go

*

I
thought
I was lost
forever
preparing
to say goodbye

*

you
gave me
a reason
to doubt
and regret
if I chose to die

*

we
tend to believe
in escaping
our destiny
by hiding
in the shadows

*

you
have become
the attachment
that makes me
afraid
of letting go

*




Fri vers av Freeman
Läst 406 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-01 09:09



Bookmark and Share


  livsdans
Ja....leva illusionen...eller kliva in i verkligheten...det stora livets dröm! Ord som leder mig vidare...Tack!
2007-11-01

  Stensamlaren
Åh vad fint! Håller med, det låter som musik.
2007-11-01

  Catrin
Åh snälla tack för en underbar text... vill gärna skriva en melodi till den : )
2007-11-01

  DanSan
****************************

Vackert skrivet om att våga släppa
taget och leva . . .

*APPLÅD*

****************************
2007-11-01

  -=em=-
Du skriver så klockrent vännen! Kraams
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman