Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnvittne

Stjärnan måste hört mig önska på väg ner från himlen.
för nu hör jag ljudet av dina bara fötter närma sig,
& snart sitter du och viskar tröstord i mitt öra.

tårarna mina rinner, nu inte lika ofta,
saltränderna på mina kinder, finns sällan där.




Fri vers av lillapoeten
Läst 632 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-11-01 10:13



Bookmark and Share


    Caprice <3,
Efter att jag har läst denna dikt sitter jag och funderar på hur jag ska lyckas få fram ett enda ord som kan beskriva en sån här härlig dikt.
Obeskrivlig! :D
2008-01-18

    ingvar VIP
Ännu en kommentar är dikten värd: rar, varm, öm, skön!
2007-11-29

  Ola Rydberg
mycket fin poesi
2007-11-23

    ingvar VIP
Instämmer med Michaela Dutius.
Ingvar
2007-11-23

  ettjag
vad lättsamt och vackert skrivit och verkligen ett fint bildspråk. Du är duktig du, applåderar!
2007-11-01

  Anna Nickolausson
Du klär orden med bilder på ett vis som man känner igen sig i
2007-11-01

  Michaela Dutius
Vilket vackert bildspråk du har!
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

lillapoeten

Mina favoriter
Ensam hemma
Dunkel