Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterljuvt

Eftertänksamhet
tid för komponerande
Bitterljuv tonart




Bunden vers (Haiku) av Madde69
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-11-01 10:37



Bookmark and Share


    forskaren
ur moll ljuder dur
som ett fågelkvitter i solljus...

tänkvärd är bra haiku. BRA!
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69