Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äpplen och päron



Det är bättre att vara ett bra äpple

än ett dåligt päron...

Det är ingen idé att bli en dålig kopia

när man kan vara ett riktigt original!




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 397 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-13 21:33



Bookmark and Share


  * Ammi *
så sant så!!
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis