Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan..

när jag känner det stadiga greppet

när nålen kommer,
försvinner färgen i ansiktet på mej


kicken kommer när staven äntligen sitter...








....i tungan




Fri vers av -=em=-
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 14:34



Bookmark and Share


  Freeman
Åh, en piercing-dikt!!!!! Supernice, du skulle postat bildbevis oxå ju! ;-)
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

-=em=-
-=em=-